GrannsamverkanBALTORA TOMTSAMFÄLLIGHET

GRANNSAMVERKANVAR UPPMÄRKSAM I OMRÅDET

Vi ber alla alla boende att vara uppmärksamma på ovanliga aktiviteter i området.

Vänligen ring 112 vid pågående brott i annat fall ring Polisen tel. 114 14.


Vi är tacksamma om så många som möjligt laddar ner appen Coyard och blir medlem i gruppen Baltora Grannsamverkan. För mer information se Grannsamverkan.Målet med grannsamverkan är att minska brottsligheten och öka tryggheten för oss boende i området.

 

Kontaktpersoner i Grannsamverkan Baltora

Clary Eriksson, Sötsjövägen 1, 070 668 49 41 (sammankallande)

Maj-Lis Fredriksson, Svedjevägen 6, 0176 23 95 65

Lennart Petersson, Björnviksvägen 8, 073 976 86 26

Susanna Tsoumani, Mellangårdsvägen 9, 073 809 19 39

Kari Roivas, Spångvägen 2, 070 797 39 55

Grannsamverkan Norrtälje Närpolis, 070 202 41 40

carola.wiklund@polisen.se

 

Du som är nyinflyttad kontakt med Clary i Grannsamverkan

Vi uppdatera då vårt boenderegister samt att vi även kan ta kontakt med dig ifall det har varit inbrott eller försök till inbrott i just ditt hus. Har du bott här en längre tid och ännu inte meddelat dina kontaktuppgifter/adress – gör det snarast!

 

Har du en smartphone då kan du ladda ner appen Coyards. Där ansluter du dig till gruppen

"Grannsamverkan Baltora".


När du blivit godkänd som medlem kan du själv varna gruppen samt rapportera om t.ex. inbrott, båtbrott, skadegörelse, stöld och brand vid en specifik adress. Du kan även ta del av vad andra i gruppen har varnat/rapporterat om. Vänligen notera att denna grupp ej skall användas till vanlig konversation mellan medlemmar utan endast för varningar, misstanke om brott mm.

 

OBS! För dig som inte har en epostadress - det viktigt att du vid en händelse ringer någon i Grannsamverkan och meddelar vad som hänt, förslagsvis den som bor dig närmast.

 

Det är viktigt att vi gör en anmälan till Polisen när det händer något i vårt område. Då kan Polisen avgöra om det t.e.x. behövs tätare bevakning just här. I appen Coyards kan man få ut en rapport över händelser. Den kan sedan Grannssamverkangruppen skicka till Polisen.

 

Vi behöver gemensamt se om våra hus i området. Alla behöver inte vara med i Grannsamverkangruppen men vi vill gärna att du hjälper till att ha koll på dina grannars hus när t.e.x. ingen är där. Erbjuder du dig att ha koll åt grannarna kommer de med all säkerhet att erbjuda dig detsamma!

 

Vänligen kontakta Clary om du har frågor så berättar hon mer.

 

Grannsamverkan i Baltora